Μεταπτυχιακό on line από Πανεπιστήμιο στον Καναδά


Συνεργασία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ανάμεσα στο δικό μας Τεχνολογικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στο Κρατικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Καναδά Αταμπάσκα (Athabasca University).Η συνεργασία αυτή εγκαινιάζεται με με την προσφορά του μεταπτυχιακού προγράμματος «Master of Education in Distance Education» (Εκπαίδευση από Αποστάση) σε εκπαιδευτικούς της Ελλάδας και άλλων χωρών της Ανατολικής Ευρώπης (Ρουμανία, Βοσνία, Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Ιταλία και Βουλγαρία).

Το μεταπτυχιακό θα γίνει εξ ολοκλήρου από απόσταση, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να σπουδάσουν από οπουδήποτε και οποτεδήποτε θέλουν, με μόνη προυπόθεση μια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα ανάγεται στα πλαίσια του ευρωπαϊκού εκπαιδευτικού και οικονομικού συστήματος και αναμένεται να κοστίσει 3.375 ευρώ (5.000 καναδικά δολάρια).

Αποτελείται από 11 μαθήματα και ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο (e-portfolio) και μπορεί να ολοκληρωθεί σε δύο με τρία χρόνια.

Απευθύνεται προς τους δασκάλους και τους εκπαιδευτικούς αλλά και σε όσους ασχολούνται με θέματα εκπαίδευσης/κατάρτισης. Απευθύνεται επίσης σε εκείνους που αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους όσο και για εκείνους που στα μέσα της σταδιοδρομίας τους επιθυμούν να αποκτήσουν νέες επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις σε τομείς όπως η online διδασκαλία και η τεχνολογικά υποστηριζόμενη μάθηση.

Γενικά, μέσα από το πρόγραμμα προσφέρονται γνώσεις στον τομέα εκπαιδευτικού σχεδιασμού και στην ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Σημειώνεται ότι, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ και η προσαρμογή του προγράμματος στα ελληνικά δεδομένα πραγματοποιήθηκε με την αρωγή και τη συνεργασία Ελλήνων και Καναδών διπλωματών.

 

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Μεταπτυχιακό on line από Πανεπιστήμιο στον Καναδά

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format