Το Open Coffee Patras XIII έρχεται την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου


Το Open Coffee Patras, πιστό στο ραντεβού του, ανοίγει τις πόρτες του για 13η φορά στις 24 Οκτωβρίου.

Αυτή τη φορά, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Επίκεντρο (Νόρμαν 16 & Αγ. Διονυσίου). Το ύφος παραμένει απλό, χωρίς απαιτήσεις για κοστούμια και γραβάτες, αφού «γνωριζόμαστε, πίνουμε καφέ, και ανταλλάσσουμε ιδέες». Στόχος της συνάντησής είναι να γνωρίσει το κοινό νέες, πετυχημένες, ελληνικές startups στον χώρο της πληροφορικής και κυρίως να δικτυωθεί και να μοιραστεί ιδέες και εμπειρίες, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πραγματικά ενεργή κοινότητα καινοτομίας στην πόλη της Πάτρας.

 

  Ομιλίες :

Δρ. Σπύρος Αρσένης, στέλεχος Business Banking, Διεύθυνση Ανάπτυξης Πελατείας Λιανικής στην Εθνική Τράπεζα θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ενίσχυσης καινοτόμων επιχειρήσεων NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο περιλαμβάνει δράσεις χρηματοδότησης, εκπαίδευσης και mentoring. Επίσης θα αναφερθεί στον 5ο Διαγωνισμό i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία.

Χρήστος Κωνσταντινίδης, Customer Development executive at SourceLair – “Instincts are experiments. Data is proof.”

Μια σύντομη αναδρομή στο ταξίδι του SourceLair, από την ιδέα μέχρι το σήμερα, την σημασία του business model, την data driven στρατηγική τους και 3 αποκαλύψεις για τους νέους entrepreneurs.

 Γιώργος Μελισσαρόπουλος, CSO at Citiwave – “No more waiting.”We are not waiting. Affordable ultra high speed internet for the next generation…No more cables!

Αντώνης Σαμοθράκης, Marketing Manager at e-FOOD – “Από τις 50 παραγγελίες το μήνα… στις 5.500 τη μέρα”.Μια παρουσίαση στο πως ξεκίνησε το e-FOOD, που βρίσκεται σήμερα, και τη στρατηγική που ακολούθησαν για να πετύχουν τόσο μεγάλη ανάπτυξη σε μόλις 2 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας!

 

Πρόγραμμα – Διαδικαστικά :

18:00-19:00 Προσέλευση και ένας σύντομος καφές στο γνωστό χαλαρό και ανεπίσημο κλίμα.

19:00-20:00 Παρουσιάσεις και σύντομες ερωτήσεις/απαντήσεις.

20:00-22:30 Networking – Στο μπαρ του πολυχώρου Επίκεντρο θα έχουμε την ευκαιρία με ένα ποτήρι κρασί ή μια μπύρα να συζητήσουμε, να γνωρίσουμε και να “μάθουμε” από τα λάθη αλλά και τις επιτυχίες όσων επιχειρούν στο χώρο των startups.

H συμμετοχή είναι εξ’ ορισμού δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο!

Περισσότερες πληροφορίες για το event μπορείτε να βρείτε και στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.facebook.com/events/1494720044112842/1494720057446174

 

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Το Open Coffee Patras XIII έρχεται την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format