Erasmus:1 εκατομμύριο μωρά!


Πως λέμε το παιδί του έρωτα;! Ε, εδώ πρόκειται για το παιδί του Erasmus. Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη σε φοιτητές που είχαν λάβει μέρος στο πρόγραμμα, σχεδόν το 1/3 έχει βρει σύντροφο διαφορετικής εθνικότητας, ενώ η γνωριμία τους έχει οδηγήσει στη γέννηση περίπου 1 εκατομμυρίου μωρών! Θες ο ανανεωτικός αέρας του εξωτερικού; Θες το νεανικό αίμα που βράζει; Πάντως, οπωσδήποτε οι φοιτητές του Erasmus μπήκαν από νωρίς στα βάσανα και στις υποχρεώσεις της οικογενειακής ζωής θέλοντας και μη.

Η έρευνα έδειξε ακόμα ότι οι απόφοιτοι που έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα τείνουν να απασχολούνται περισσότερο και να μετακινούνται πιο εύκολα, εάν το απαιτεί η εργασία τους. Συγκεκριμένα, το 40% των φοιτητών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δήλωσε ότι μετακινήθηκε σε άλλη χώρα, εν συγκρίσει με το 23% που παρέμεινε στην πατρίδα του. Η μελέτη διεξήχθη σε 34 χώρες, όπου περίπου 75.000 φοιτητές και απόφοιτοι απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο μέσω Διαδικτύου.

Εφόσον διαθέτεις το χρόνο, τη διάθεση και τους πόρους είναι πραγματικά καλό να δοκιμάσεις τη τύχη σου σε συνθήκες εξωτερικού στα πλαίσια του Erasmus.

Φρόντισε όμως να λάβεις τις απαραίτητες …προφυλάξεις, γιατί βλέπεις τι έπαθαν οι υπερβολικά ανέμελοι και ενθουσιώδεις. Τα παιδιά είναι όντως ευλογία, αλλά στη κατάλληλη χρονική στιγμή υποθέτω!

Πηγή:Neopolis.gr

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Erasmus:1 εκατομμύριο μωρά!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format