Η γιορτή της επιχειρηματικότητας,τώρα στην Ελλάδα!


Διανύοντας την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, οι Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) κάνουν λόγο για την ενίσχυση του νέου επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Ελλάδα μέσα από το ένθετο της παγκόσμιας έκδοσης των Financial Times.
«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια καταφέραμε να βάλουμε την Ελλάδα στον χάρτη της διεθνούς startup σκηνής», δήλωσε ο Μιχάλης Στάγκος, συνιδρυτής των ID-GC.
Σύμφωνα με δηλώσεις των ID-GC, στόχο έχουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε έναν πόλο καινοτομίας, τεχνολογίας και επιχειρηματικότητας και να αναδείξουν το ελληνικό επιχειρηματικό ταλέντο αλλά και να και να προξενήσουν το ενδιαφέρον διεθνών επενδυτών και επιχειρηματιών.
Η γιορτή της επιχειρηματικότητας μεταφέρεται φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Disrupt Startup ScaleUP στις 15 και 16 Νοεμβρίου, στην οποία θα παρευρεθούν τα καλύτερα startups από τη ΝΑ Ευρώπη, το Ισραήλ και την Τουρκία.Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο περιφερειακός τελικός του διαγωνισμού Get In the Ring, για την κατοχή του τίτλου του δυνατότερου startupper και τη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για τους ”Ολυμπιακούς των startups”, που πρόκειται να διεξαχθούν στο Ρότερνταμ στις 21 Νοεμβρίου.
Επιπλέον, τα καλύτερα startups από όλο τον κόσμο θα βρεθούν στην Ελλάδα στα πλαίσια του παγκόσμιου πρωταθλήματος για τον πρωτογενή τομέα, Future Agro Challenge, διεκδικώντας επενδύσεις ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ. Το Future Agro Challenge είναι μια από τις κεντρικές εκδηλώσεις που έχει υιοθετήσει η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας, ο τελικός της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο Disrupt Startup ScaleUP.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επισκεφτείτε το www.industrydisruptors.org.

Πηγή : http://www.epixeiro.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Η γιορτή της επιχειρηματικότητας,τώρα στην Ελλάδα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format