Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο : ποια είναι τα νέα προγράμματα κατάρτισης;


Αυτή την περίοδο το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο προσφέρει τα εξείς 4 προγράμματα κατάρτισης :

– ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων διοίκησης
– ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
– ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
– ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ: Βασικές έννοιες και μέθοδος βελτίωσης δεξιοτήτων πωλήσεων

Το κάθε πρόγραμμα θα διαρκέσει 10 εβδομάδες, αρχίζοντας από τις 27 Οκτωβρίου 2014.
Επιστημονικός υπεύθυνος επρόκειτο να είναι ο Δημήτρης Γιαννιάς, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, Διευθυντής Προγράμματος Σπουδών ΔΕΟ και Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών.
Τα προγράμματα απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους από όλα τα μέρη της Ελλάδας, καθώς πραγματοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Πριν τη λήξη του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα υποβληθούν σε τεστ αξιολόγησης και θα κληθούν να παραδόσουν μια γραπτή εργασία, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που θα τους δοθούν καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Η δομή των προσφερομένων προγραμμάτων κατάρτισης είναι ευέλικτη και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επιλέξουν την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματός τους (από 14/12/2014 έως 4/1/2015).Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Αναλυτικότερα, τα προγράμματα απευθύνονται :
– σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ και
– σε απόφοιτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία,
ενω δικαίωμα συμμεντοχής δεν έχουν όσοι φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι σε οποιοδήποτε Πρόγραμμα Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού  Πανεπιστημίου.
Για τη συμμετοχή τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail).
Κατά την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισής οι συμμετέχοντες έχουν διαρκή υποστήριξη από μέλος ΔΕΠ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου με πολυετή εμπειρία σε αυτή τη μορφή εκπαίδευσης. (Το μέλος ΔΕΠ του ΕΑΠ δρα ως Σύμβουλος-Καθηγητής του συμμετέχοντα στη διαδικασία κατάρτισης ).
Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου 2014.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αλλά και αξιολόγηση των αιτήσεων.Για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων, ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 160 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και η χορήγηση του συνόλου του εκπαιδευτικού υλικού που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση του προγράμματος).

Για πληροφορίες και αιτήσεις :
– στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο dgiannias@gmail.com
– τηλεφωνώντας στο 2610367457 ή στο 6945401441 καθημερινά 9:00-10:00 πμ ή 3:00 – 5:00 μμ
– με επίσκεψή σας ύστερα από συνεννόηση στα γραφεία του προγράμματος (3ος όροφος, αίθουσα Σχολής Κοινωνικών Επιστημών) των εγκαταστάσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου στην Αθήνα, που βρίσκονται στη Λεωφόρο Συγγρού 23. Θα κλείσετε ραντεβού με μέλος ΔΕΠ Σύμβουλο που συμμετέχει στη διαδικασία κατάρτισης για να συζητήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί σχετικά με το πρόγραμμα.

 

Πηγή : foititikanea.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο : ποια είναι τα νέα προγράμματα κατάρτισης;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format