Διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας- μπορείς να βοηθήσεις!


Με αφορμή την 17η  Οκτωβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας το Εθνικό Δίκτυο Κοινωνικής Παρέμβασης καλεί τους πολίτες να επισκεφθούν τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας για να προσφέρουν τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής  και παράλληλα να ενημερωθούν για το έργο και τον τρόπο λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών.

Στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης λειτουργούν ήδη 178 «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» σε όλη την χώρα που συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιο συγκεκριμένα μέχρι τώρα  λειτουργούν 31 Γραφεία Διαμεσολάβησης, 31 Κοινωνικά Παντοπωλεία, 29 Κοινωνικά Φαρμακεία, 21 Δημοτικοί Λαχανόκηποι, 26 Δομές Παροχής Συσσιτίων, 26 Τράπεζες Χρόνου, 9 Κέντρα Υποδοχής Αστέγων και 5 Υπνωτήρια.

Μέσω της γραμμής 801 11 22 444 παρέχεται ενημέρωση σχετικά με τις Κοινωνικές Δομές  που έχουν ανάγκη από είδη. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.koinoniasos.gr και να εντοπίσουν στην ενότητα χάρτης Δομών τις πλησιέστερες Κοινωνικές Δομές που τους εξυπηρετούν.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της φτώχειας- μπορείς να βοηθήσεις!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format