Φοιτητικός διαγωνισμός της KPMG “Ace the Case”


Ένα διήμερο διαδραστικό σεμινάριο/διαγωνισμό θα πραγματοποιήσει η KPMG τον Οκτώβριο, δίνοντας την ευκαιρία σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν εμπειρία στον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων. 

Οι δράσεις του διημέρου θα υλοποιηθούν από στελέχη της KPMG με διεθνή εμπειρία. Οι εισηγητές θα βοηθήσουν τους φοιτητές να ενδυναμώσουν τις αναλυτικές τους ικανότητες χρησιμοποιώντας πραγματικά επιχειρησιακά σενάρια, όπως επίσης και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην παρουσίαση ιδεών και λύσεων.

Πώς είναι δομημένη η εκδήλωση:

1η ημέρα – Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
Ημερίδα/σεμινάριο εκπαίδευσης με εισηγητές στελέχη μας (από το γραφείο μας στην Αθήνα και τα γραφεία μας στο εξωτερικό) σε business case analysis και presentation skills. Θα προηγηθεί το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (30 Οκτωβρίου), networking cocktail στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, με σκοπό τη γνωριμία των φοιτητών με τα στελέχη μας, καθώς και με τους εισηγητές και την κριτική επιτροπή.

2η ημέρα – Παρασκευή 1η Νοεμβρίου
Διεξαγωγή διαγωνισμού σε business case analysis, παρουσίαση στην κριτική επιτροπή, ανάδειξη νικήτριας ομάδας, γιορτή!
Η εκδήλωση (σεμινάριο και διαγωνισμός) θα υλοποιηθεί στα γραφεία της εταιρείας μας στην Αθήνα (Στρ. Τόμπρα 3, Αγία Παρασκευή).

Ποιος μπορεί να λάβει μέρος:
Προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές (με άριστη γνώση αγγλικών και χρήση Η/Υ), οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ομάδες των τεσσάρων, χρησιμοποιώντας την φόρμα (registration form) που θα βρουν στο site μας. Από τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα επιλεγούν οι πέντε καλύτερες για να λάβουν μέρος στην ανωτέρω εκδήλωση-τελικό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.kpmg.com/GR/en/careers/CareerNews/Pages/ace-the-case.aspx


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Φοιτητικός διαγωνισμός της KPMG “Ace the Case”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format