Εnnovation 2013: Μέχρι τις 30 Απριλίου η κατάθεση επιχειρηματικών ιδεών


Μισός μήνας περίπου έχει μείνει για την υποβολή επιχειρηματικής πρότασης στον Διεθνή Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας και Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, Ennovation 2013.

Συγκεκριμένα, η προθεσμία κατάθεσης επιχειρηματικών ιδεών είναι η 30η Απριλίου. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ennovation είναι ανοικτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετάσχουν Φοιτητές Πανεπιστημίων (προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί, από όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδος, Κύπρου και του Εξωτερικού και όλους τους κλάδους σπουδών) σε ομάδες από 2 έως 5 άτομα.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για έκτη χρονιά από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (International Hellenic University-IHU) που υποστηρίζει το διαγωνισμό στη Βόρειο Ελλάδα και τις Βαλκανικές Χώρες και το University of Nicosia που υποστηρίζει το διαγωνισμό στην Κύπρο. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί η νεανική καινοτομία στην επιχειρηματικότητα στους ψηφιακούς χώρους του διαδικτύου, του κινητού κλπ. και να προωθηθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες για το ηλεκτρονικό επιχειρείν και νέα ψηφιακά προϊόντα.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στον ανανεωμένο διαδικτυακό χώρο του διαγωνισμού!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εnnovation 2013: Μέχρι τις 30 Απριλίου η κατάθεση επιχειρηματικών ιδεών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format