Σημαντικές μειώσεις στα φοιτητικά ενοίκια


Από τον Σεπτέμβριο, είναι γνωστό ότι πολλοί φοιτητές (κυρίως οι πρωτοετής) θα αρχίσουν να ψάχνουν για σπίτι. Τα σπίτια για τα οποία ψάχνουν οι φοιτητές, συνήθως είναι είτε γκαρσονιέρες, είτε δυάρια, αν και υπάρχουν περιπτώσεις που νοικιάζουν ένα τριάρι και μένουν με συγκατοίκους.
Στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα και με την οικονομική κρίση, για τις περισσότερες οικογένειες, το ενοίκιο που χρειάζεται το παιδί τους κάθε μήνα, είναι ένας πονοκέφαλος, αφού δεν είναι και λίγα χρήματα. Γι αυτό το λόγο, φέτος τα φοιτητικά ενοίκια είναι φθηνότερα, αφού η μείωση είναι γύρω στο 15-20% για Αθηνά και Θεσσαλονίκη. Ενώ στην επαρχία, μπορεί να είναι ακόμα φθηνότερα, δηλαδή, μια μείωση της τάξης του 30%. Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι όσα ενοικιαζόμενα σπίτια είναι κοντά σε μέτρο και ηλεκτρικό ή πολύ κοντά στα πανεπιστήμια είναι λίγο ακριβότερα. Όμως, τα διαθέσιμα σπίτια είναι πολλά και τα περισσότερα σε ικανοποιητικές τιμές.
Κάθε χρόνο, νοικιάζονται από φοιτητές συνήθως γύρω στα 100.000 σπίτια. Συγκεκριμένα, οι τιμές είναι για μια γκαρσονιέρα συνήθως από 200-250 ευρώ, για ένα δυάρι από 300-400 ευρώ και για ένα τριάρι από 400-500 ευρώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Σημαντικές μειώσεις στα φοιτητικά ενοίκια

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format